суботу, 30 травня 2015 р.

Рожище: відбудеться благодійний патріотичний фестиваль


Рожищенців запрошують на благодійну акцію «Рожище – місто патріотів», під час якої відбуватимуться заходи на підтримку військових.

Про це йдеться у групі «Народна самооборона Рожище» у Facebook.

Благодійна патріотична акція для допомоги українським військовим відбудеться 31 травня на Майдан Незалежності Рожища. Розпочнеться захід  о 16:00

У програмі – концертно-розважальні заходи для дітей «Я люблю свою країну – Україну», ярмарок та атракціони, виставка-продаж медових виробів та сільськогосподарської продукції, спортивні змагання, патріотичні ігри, флешмоб, відкриття біл-борду «Наш Герой», акції: «Лист солдату: з Рожищ – з любов’ю», «Віночок єдності та миру» (створення вінка з вишитих рушників), «Зроби солдату оберіг», показові виступи козаків, виступи гуртів «Лючано» та «Дзвони Холмівщини», хед-лайнер – «Чорні черешні». Також відвідувачів частуватимуть кулішем.

Організатори закликають усіх охочих брати з собою на акцію листи і малюнки для воїнів, вишиті рушники для участі у флешмобі , іграшки для дітей сиріт та сімейні фото у вишиванках для участі у фотоконкурсі. Останні, до слова, можна попередньо занести у Будинок дитячої творчості.

Організатори заходу «Народна Самооборона м. Рожище», Рожищенська міська рада та Рожищенський районний будинок дитячої творчості наголошують, аби гості приходили на свято у вишиванках.

Немає коментарів:

Дописати коментар